True North Concepts

Et unikt program

Vi skræddersyer programmet i samarbejde med skoler, kommuner, fonde og virksomheder.

De sidste 17 år har vi bl.a. været med til skabe resultatsgivende projekter, som: True North Efterskole, Løkke Fonden's Drengeakadamiet, Aarhus kommunes lærringscamps MOVE, Lær For Livets programmer, samt mange andre projekter.

Siden 2012 har True North haft et fast, løbende samarbejde med LEGO fonden, omkring afholdelse og koordinering af en årlig sommercamp, for børn af LEGOs medarbejdere, fra hele verden.

I et samarbejde med Løkke Fonden, afholdte True North en lærringsforløb, under navnet Drengeakademiet, der nu i knap 10 år har hjulpet unge drenge tilbage på sporet.

Sammen med Egmont Fonden var True North med til at danne fundament for starten på Lær For Livet, der i dag tilbyder learning camps, mentorordning og brobygning.

Gennem 4 år stod True North for afholdelse af camps for Aarhus kommune. I 2012 købte de en whitelabel-løsning og facilitatortræning, og har siden da afholdt MOVE programmerne.

Team True North

Bag True North står et mangfoldigt og kompetent team af et halvt dusin fastansatte og over 150 freelancere. Holdet har arbejdet med og er trænet af de førende eksperter i verden, indenfor undervisning og livsduelighed. Vores team består af dygtige mennesker i forskellige aldre, køn og baggrunde. Til fælles er interessen for at være med til at gøre verden til et bedre sted.

Kontakt os

Kontakt os for at få en uforpligtende præsentation, - brug formularen på kontakt siden eller send en email på info@truenorth.dk, så rækker vi ud hurtigst muligt.

Kontakt