True North: Apex

For dig der har gennemført alle 3 niveauer af Camp True North og gerne vil fortsætte din True North rejse

For unge mellem 16-24 år

Hvad er Apex?

Apex er et skræddersyet program til dig, som har gennemført Camp True North og vil fortsætte din udviklingsrejse. Apex er målrettet unge med modenhed til 3 dages dedikeret selvudvikling med essentielle værktøjer, du kan bruge i dit voksne liv. Her er teamledere og coaches til rådighed helt som på Camp True North, men der er er højere krav til deltagelse og engagement. Du kan forvente at blive en del af en eksklusiv gruppe, dedikeret til at skabe forandringer for dig selv og for andre.

Programmet

Programmet afvikles som et 3-dags kursus. Første program vil være faciliteret og guidet af Nicolai Moltke-Leth og Henrik Højstrøm.

Undervisningen foregår på bedste True North vis. Du bliver aktiveret, udfordret og inspireret præcis som du husker det fra Camp.

På Apex vil vi dykke ind i:

Mestring & Forfinelse af Camp True Norths kompaspunkter.
Livsdesign der lærer dig at justere dit personlige kompas.
Lederskab i praksis - tag kontrol over din måde at være i verden.

Vi har designet en unik proces, som vi glæder os meget til at invitere dig til. Det bliver en fantastisk weekend i selskab med både gamle og nye True North relationer.

Kom med

Apex er for dig, som er stærkt motiveret for at lære endnu mere fra True North og som mentalt er klar til at investere i din egen udvikling. Vi er klar til at give dig nye unikke strategier og individuel coaching. Vi forventer af dig, at du møder op med engagement - og er klar til at rollemodellere det du har lært på de først 3 niveauer, så vi i fællesskab kan skabe en fantastisk og transformerende proces.

For at kvaliteten af undervisningen lever op til Apex navnet, har vi valgt at der vil være et meget begrænset antal pladser, som kun er til salg til tidligere campere, der har gennemført alle True Norths tre niveauer.

Apex finder sted på Nærum Gymnasium d. 28-30. Marts 2024.

Tilmeld dig her