Camp True North

- selvudvikling for unge.

Camp True North er en solid vitaminindsprøjtning, der løfter dig ind på sporet mod dine mål og drømme.

For alle unge mellem 14-20.

Livet skal nydes

Som ung står alle muligheder åbne. Der er masser at vælge imellem. Den største forhindring for at opleve fede, meningfulde øjeblikke er ofte os selv. Hvad vi tror om os selv, hvad vi tør - og hvad vi prioriterer. Sådan er det faktisk hele livet, så jo hurtigere du knækker koden til dit potentiale jo bedre. Camp True North er 5 fede dage der giver dig adgang til det allerbedste i dig. Det en god blanding af festival, inspiration, udfordringer, udvikling, sport, musik - nye venner og masser af sjov.

Teamet bag Camp True North har i over 30 år udviklet kurser til erhverslivet og coachet ledere på alle niveauer. På Camp True North får unge adgang til alt det, vi har erfaret virker og dermed et solidt forspring til det liv de drømmer om.

"Hvad hvis der ikke er noget jeg gerne vil blive bedre til?

Super 😃 Så er du blandt de ganske få i verden der har knækket koden og så kan du bare se frem til en fed ferieoplevelse, sammen med en masse søde mennesker.

Men - mon ikke du alligevel bliver nysgerrig, når du opdager hvor nemt det kan være at gøre livet lettere. Vi giver dig færdigheder og inspiration til små daglige skridt der bringer dig tættere på fede oplevelser, gode resultater og nære relationer. Whats not to like.

Over 40.000 unge tager ikke fejl...

Du er flyvende efter en uge hos os...

Et skift i mindset og de rette strategier kan skabe enorme forandringer. De skift kan vi inspirere dig til og vi er i al beskedenhed de dygtigste på markedet. Kald det "talenttræning" - vi vander dine talenter og rydder ud i det der står i vejen for at du kommer meget mere på banen med det du kan - og kan lide. Det sker via underholdende oplæg, aktiviteter og kompetent sparring. På Camp True North har du et helt team af unge coaches til din rådighed gennem hele programmet , som støtter dig til at frigøre dine vigtige ressourcer. Det betyder at du på de 5 dage opdager, hvormeget du faktisk har at byde på. Det giver dig en større indre ro og modet til at prøve nye ting. Du får mere handlekraft, flere gode oplevelser - og i sidste ende bedre resultater med det du sætter dig for.

Camp True North

True North programmet er designet som en 15 dages proces, fordelt på 3 camps á 5 dage; Basecamp, Explorer og Navigator. De kan tages enkeltvis, men det fulde udbytte opnåes ved at fuldføre hele programmet. Man starter altid med Basecamp.

1. BASECAMP

Niveau 1.

Så er du igang og tager de første vigtige skridt til at designe det bedst mulige ungeliv. På Basecamp bliver du klogere på dine styrker og værdier. Hvad drømmer du om. Hvad gør dig glad - hvilke værdier er vigtige for dig og får du prioriteret dem? Fokus er på dig og alt det gode i dig. Du vil få en solid portion selvindsigt og strategier til at nå dine mål og gøre livet sjovere.

Læs mere om Basecamp

2. Explorer

Niveau 2.

På Explorer er fokus din evne til at indgå i fælleskaber. Det er unikt design af ledertræning i ungehøjde. Hvordan skaber du gode venskaber, som støtter dig. Hvordan står du ved dine værdier uden dom eller drama. Hvordan bringer du dig selv godt i spil i en gruppe - og hvordan spiller du andre gode. Her vil du virkelig opleve at knytte venskaber for livet.

Læs mere om Explorer

3. Navigator

Niveau 3.

Navigator ugen er ren magi. Her bringes al indsigt fra Basecamp og Explorer i spil i dynamiske aktiviteter, hvor du kærligt bliver udfordret på hvem du er, hvordan du gerne vil være i verden - og hvad du kan bidrage med. Når du forlader Navigator er det med dit helt eget personlige kompas til at navigere mod alt det der er vigtigt for dig - med alt det der er vigtigt i dig.
🧭 💙

Læs mere om Navigator

Inspirationsaften

Vil du høre mere? Så kom forbi Inspirationsaftenen og hør os fortælle om hvorfor vores forskningsbaserede program er i stand til at skabe så betydningsfulde resultater på bare 5 dage. Det er selvfølgelig en aften, hvor du bliver underholdt og inspireret, men også en mulighed for at stille spørgsmål til teamet inden du tilmelder dig.

Vil du med?

Vores næste camps er i Påskeferien. Der er stadig pladser på både Basecamp og Explorer - men ikke længe endnu.