Inspirationsaften

Halvanden times gratis True North workshop af, hvor du får en ide om hvordan vi arbejder på camp og hvorfor du kan forvente store resultater på bare 5 dage.

Noget for dig

Vores introduktionsaften er for dig som er teenager eller forældre til en teenager og som overvejer at deltage på Camp True North. På vores halvanden times gratis inspirationsaften får du en underholdende mini workshop, som giver en lille forsmag på hvad True Norths programmer kan gøre for unge.

Til inspirationsaftenen fortæller vi om ideen bag Camp True North. Du vil høre historier forstærket af små aktiviteter, der er med til at give en forsmag på hvad Camp True North er. Til inspirationsaften er vi typisk ca 100 publikum, der samles på en af skolerne hvor vi afholder camps. Her vil stifter af True North - Nicolai Moltke-Leth undervisere stå for en underholdende og inspirerende aften. Der er også coaches og tidligere deltagere tilstede, som du får mulighed for at stille spørgsmål til undervejs.

Vil du vide mere?

Så kom. 90 minutter hvor du bliver klogere på både Camp True North og hvordan du skaber resultater for dig selv og andre. Bliv inspireret til at forfølge dine drømme og få konkret viden og værktøjer med hjem, uanset om du vælger at komme på camp eller ej. Tag gerne dine forældre under armen. Det er gratis - Vi glæder os til at se jer!

Vores næste inspirationsaften er om

00

Dage

:
00

Timer

:
00

Min

:
00

Tør

Venner for livet

Efter hver camp spørger vi deltagerne om feedback og et af de svar vi får gang på gang, er at fælleskabet på fem dage på camp føles som et år på efterskole. Det er fordi vi hygger os, udvikler os, støtter det bedste i hinanden - og har det sjovt. De relationer der dannes på Camp True North, er helt særligt empatiske, kærlige og meningsfulde.

Campen er fem dages intensiv sjov og lærring, hvor du bliver klogere på dig selv og dem omkring dig. Du får nye, dybe relationer og en masse tid og plads til at have det sjovt. Aktive dage med gang i, udfordringer og sjov. Hyggelige aftner med tre forskellige temaer; hyg dig som det passer dig, spil brætspil - eller fest og ballade, med musik og dans. ( minus alkohol)

Bag om scenerne

I en efterårsferie, inviterede vi Alba på 16 år til at filme og fange stemningen i en af pauserne.

I år holder vi fire basecamps i hhv. påsken, sommeren og efterårsferien. Hvis du allerede nu kan mærke at det kunne være noget for dig, så er du meget velkommen til at tilmelde en plads med det samme.

Er du i tvivl, så tag med til inspirationsaftenen. Du kan komme med hele din familie, med en ven eller veninde. Du kan også komme for dig selv - uanset hvad så er døren åben og vi håber at se dig til en hyggelig aften.

Andre fortæller

Konge!

Kæmpe anbefaling herfra. Vi havde en sjov aften og Sebastian er 100% på 😃

Lia & Asbjørn, Næstved

Tiden værd

Sjovt foredrag og aktiviteter. Så godt at jeg gerne havde betalt for billetten - vildt at vi fik det gratis.

Karsten, Østerbro

SÅ spændende!

Tiden fløj og jeg havde det sjovt. Spændende at opleve en smagsprøve på hvordan undervisningen foregår.

Lotte, Hørsholm

Super aften :)

Vi var afsted to voksne og vores søn på 15. Vi gik derfra med et grin og lidt at tale om i bilen på vej hjem.

Susanne, Smørum

Kunne være længere

Enormt spændende mini workshop. Meget spændende at se Nicolai Moltke-Leth fortælle

Simone, Gurre

SKAL PÅ CAMP

Det var lige det vi manglede, for at overbevise vores datter på 15 år om at tage med på Camp True North.

Jonas & Birgit, Slagelse

Ses vi?

Mere end 40.000 unge har allerede været på Basecamp og oplevet energien, venskaberne og de værktøjer og resultater fem dage kan give. Det er en oplevelse for livet!

Vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld og se datoer her