Niveau 3

Navigator

Hvad er Nagivator?

Det afsluttende kapitel af Camp True North´s program for unge mellem 14-20.

På Basecamp har du opdaget, hvor meget du kan og fået strategier til at mobilisere og nyde både mere indre ro og mere handlekraft. På Explorer har du erfaret værdien af, at lade sig spille god i fælleskaber, samarbejde med andre og kunne lede og bruge din inflydelse positivt. Næste skridt er at kombinere dine indsigter og begynde at designe dit liv så du bevidst navigere stabilt, skridt for skridt, mod de mål du sætter dig og de drømme du har. Camp True Norths tredje og sidste kapitel hedder derfor Navigator. Du går fra Navigator med dit eget specielt designede kompas, som styresystem der kan hjælpe dig resten af dit liv. Navigator er spækket med øvelser hvor du omsætter al den viden, du har fået på Basecamp og Explorer - sammen med dine erfaringer fra "virkeligheden" mellem camps - til ny handling. Det er et intensivt program, der løfter både selvindsigt, styrker, evner og handlekraft til et nyt niveau. Det er også det program hvor vi oplever det mest unikke fælleskab og de allerstørste "gennembrud".

Hvilket liv vil du have?

På de to første camps har du undersøgt, hvad dine mål og værdier er, og hvordan du kan planlægge vejen mod et liv der giver mening for dig – og som gør dig glad. Du har lært strategier til at bringe dine talenter i spil og finde hjælp fra andre omkring dig. Navigator tager alle de værktøjer og får dem til at gå op i en højere enhed. Du går fra Navigator med en opskrift og et konkret styresystem til din unikke vej i livet. Med afsæt i dig, dine værdier, dine talenter - og dine ønsker.

Ses vi på Navigator?

Årets Navigator navigator er udsolgt, men Navigator 2025 er i salg nu!

Er du leder i dit eget liv?

Det er afgørende at være lederen i sit eget liv. Vi ender så nemt i gamle vaner - eller med at gøre som " de andre". Men kun du ved, hvad der gør dig glad. Det kræver selvfølgelig både indsigt, strategier og øvelse. Vi giver dig det hele. Særligt på Navigator får du mulighed for at øve dig, mens vores dygtige team af coaches og teamledere hjælper dig til at fremkalde det allerbedste i dig - for dig.

Bag om scenerne

I en efterårsferie, inviterede vi Alba på 16 år til at filme og fange stemningen i en pause. Se med 😊

Ses vi?

Navigator afholdes kun én gang om året . Det er en unik uge med vores allerdygtigste undervisere og teamledere.

Det er også en uge med vores mest comittede deltagere. De unge der kommer på Navigator er seje, modige, kærlige - og klar til en uge ud over det sædvanlige. Derfor er Navigator ren magi✨

Næste navigator er udsolgt, men Navigator 2025 er i salg nu!

Tilmeld NAVIGATOR 2025 her