Niveau 1

Basecamp

Hvad er Camp True North?

Hygge, grin, indsigter, udfordringer, sport, coaching, venskaber - nogle siger at Camp True North er som en blanding af Festival, sportscamp, workshops og en tur i sommerhus med vennerne.

Det er desværre kun 5 dage, men du får glæde af det du opdager om dig selv - og af dine nye venskaber resten af livet.

Basecamp er første del af Camp True North’s 3 programmer og designet til dig, der gerne vil have en fed ferieoplevelse, møde nye mennesker og samtidig udvikle dine talenter.

Det er sjovt, udfordrende og hyggeligt. Fokus er på selvindsigt og personligt lederskab. Det er en unik mulighed for at opdage alle dine evner og få dem bedre i spil, så du kommer i mål med det der er vigtigt for dig.

Hvem kommer?

På Camp True North vil du møde ca 100 andre unge mellem 14-20 år. Alle mulige forskellige typer og aldre. I deles ind i mindre teams a ca 12 jævnaldrene og to Teamledere, som følges ad gennem ugen. Dagene er spækket med storytelling, sjove aktiviteter, udfordringer - og sparring fra vores dygtige teamledere. Programmet er designet, så du opdager alt det gode i dig selv. Man kan sige at du får koderne til at frigøre flere ressourcer, så livet bliver nemmere og sjovere. Måske er der noget du gerne vil have mere af i dit liv og noget andet du vil skrue ned for at få de resultater du har lyst til. Det hjælper vi dig med - og vi er rigtig gode til det.

00

Dage

:
00

Timer

:
00

Min

:
00

Tør

Hvordan er en dag på camp?

Formiddag
Vi starter selvfølgelig med morgenmad sammen. Derefter begynder dagen altid med én eller anden aktivitet der sætter gang i kroppen og så vi kan grine lidt sammen. Det må ikke må blive kedeligt, så der er mange skift mellem inspirerende historier, udfordringer, reflektion - og sjove opgaver der skal løses. Vi veksler mellem at være inde og ude, så det er godt at have tøj med til begge dele. Der er fuldt program indtil frokost, men med mange små pauser.

Frokost
I spiser frokost sammen i de små teams og sammen med jeres teamlederne. Frokost kunne være fx Clubsandwich, Wraps - eller smørrebrød. Der er selvfølgelig alternativer til vegetarer, allergier mm.

Efter frokost er der små 2 timer, hvor du frit booker dig ind på aktiviteter. Her kan du slappe af - eller brænde noget krudt af. Der er mulighed for forskellig sport, styrketræning, dans, meditation/yoga eller kreative workshops.

Eftermiddag
Ca kl 15.30 samles vi alle igen til en eftermiddag fuld af indsigter og udfordrende, sjove aktiviteter.

Vi har haft 40.000 unge igennem vores programmer og vores undervisere er blandt Danmarks dygtigste, så hvis du gerne vil skabe resultater for dig selv og komme tættere på alt det du drømmer om - så er det bare at folde ørene ud 😃

Programmet kører ind til aftensmad kl 18.00

Aftensmad & gåtur
Ved 19.00 tiden - når vi har fået lidt god mad går vi en tur sammen inden aften programmet. Aftnerne på Camp True North er superhyggelige. De fleste øvelser foregår i jeres små teams, hvor I lærer hinanden rigtig godt at kende. Dagene slutter af med bare at hænge ud. Brætspil, snakke - lidt bold - og sidst på ugen dans & musik for dem der vil.

Godnat 😴
Selvom det er ferie passer vi jeres søvn de 4 nætter I sover på camp. Det er vigtigt for jeres resultater afhænger af jeres overskud. Når det er ved at være " godnat tid" vil jeres Teamlederne fordele sig på værelserne og hjælpe med at dagen slutter roligt og hyggeligt. Piger sover på pigeværelser og drengene på drengeværelser. Alle sover med sit eget team, som man kender. Der er god stemning på værelserne - og efter et par dage også pænt rodet😅

Vil du med?

Vores næste camps er i Påskeferien. Der er stadig pladser på både Basecamp og Explorer - men ikke længe endnu.

Hør Sara & Clara fortælle om deres uge Camp

Bag scenerne

I efterårsferien, inviterede vi Alba, 16 år til at filme og fange stemningen i en pause. Se med:

Inspirationsaften

Vil du høre mere ? Så kom forbi til Inspirationsaften og hør os fortælle hvorfor vores forskningsbaserede program er i stand til at skabe så betydningsfulde resultater på bare 5 dage. Det er selvfølgelig en aften, hvor du bliver underholdt og inspireret, men også en mulighed for at stille spørgsmål.

Camperne fortæller

Den bedste uge ever

Alle er søde og det er megahyggeligt at være her. Lige fra start er det lidt nervepirrende, men man lærer hurtigt nogen at kende og alle instruktørerne er nice og gode til at støtte en igennem de udfordringer der er. Der er egentlig ikke noget der er svært, men det kan godt være udfordrende. Alle hjælper hinanden. Jeg kan virkelig godt lide at være her.

Tobias 16

Bare gør det.

Camp har helt klart givet mig modet til at prøve nye ting og i det hele taget med at finde ud af hvad jeg har lyst til og hvordan jeg får det prioriteret. Jeg havde ikke rigtig lyst, men jeg er virkelig glad for at jeg tog afsted og jeg har fået en masse nye venner.

Victor, 15 år

Føler mig gladere

Min største bekymring var om jeg var for gammel, men alle på holdet var samme alder. Det var virkelig en befrielse af finde et fælleskab hvor alle støtter hinanden og programmet har gjort mig meget mere rolig i forhold til min fremtid. Allerførst skal jeg lige afsted på sabbatår sammen med to af de andre piger fra teamet...når jeg altså lige har fået huen på 😃 Jeg er motiveret og glad på en måde jeg ikke har været længe.

Emely 18 år

Basecamps i 2023 & 2024

Team True North

Team True North er en samling af de sødeste, dygtigste mennesker. Vi har ca 150 freelancere tilknyttet og fælles for dem alle er at de brænder for at skabe gode oplevelser og positive resultater for unge. Vores dygtige team vil coache og udfordre dig, så du tager fra campen med mere klarhed, mere glæde og med gåpåmod til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Kom med

Mere end 40.000 unge har allerede været på Basecamp og oplevet energien, venskaberne og de resultater fem dage kan give. Det er en oplevelse for livet!

Tilmeld og se datoer her