Niveau 2

Explorer

Hvad er Explorer?

Som Basecamp - bare endnu bedre.

Explorer er for dig der har afsluttet Basecamp. Det er næste niveau i True Norths 3 delte program. Her skifter fokus fra dig til hvordan du indgår styrket i fælleskaber. Det er ledertræning i ungehøjde. Vi har samlet de komponenter der skal til at være en god leder og designet et program der lærer dig dels at lede dig selv, men også at indgå i stærke fælleskaber. Her vil du lære: hvordan skaber du gode venskaber, som støtter dig. Hvordan du står ved dine værdier uden dom eller drama. Hvordan du bringer dig selv godt i spil i en gruppe - og hvordan du spiller andre gode. På Explorer vil du opleve at komme meget tæt på din gruppe og knytte relationer for livet. Fokus er på at sikre sociale kompentencer, som støtter dig i det liv, du gerne vil leve.

Hvem kommer?

Vores erfaring er at dem der kommer på Explorer er alle jer med lidt større modenhed. Altså jer der oplevet resultaterne på Basecamp og har er tændt af at få endnu mere godt ud af livet. Her ved man hvad True North er. Alle glæder sig - både til at gense venner fra Basecamp og til at møde nye mennesker, få nye udfordringer og en masse gode oplevelser.

Vil du sikre dig en plads så klik videre her:

Vi på teamet elsker Explorer Campen. Programmet er suverænt og det er virkelig dejligt at gense "vores" campere. Allerede ved indtjekning summer det af god stemning og glade gensyn - og den gode stemning løfter sig bare højere dag for dag. Få os er det helt særligt at få lov til at følge hver enkelts succesoplevelser og coache dem videre mod deres drømme.

Vil du med?

Vores næste Explorer camp er i Påskeferien. Der er stadig pladser, men ikke længe endnu.

Hør Sara & Clara fortælle om deres uge Camp

Bag scenerne

I efterårsferien, inviterede vi Alba, 16 år til at filme og fange stemningen i en pause. Se med 😊

Inspirationsaften

Vil du høre mere ? Så kom forbi Inspirationsaftenen og hør stifter af Camp True North, Jægersoldat og forfatter; Nicolai Moltke -Leth fortælle hvorfor vores forskningsbaserede program er i stand til at skabe så betydningsfulde resultater på bare 5 dage. Det er selvfølgelig en inspirerende og underholdende aften, men også en mulighed for at stille spørgsmål.

Camperne fortæller

Den bedste uge ever

Alle er søde og det er megahyggeligt at være her. Lige fra start er det lidt nervepirrende, men man lærer hurtigt nogen at kende og alle instruktørerne er nice og gode til at støtte en igennem de udfordringer der er. Der er egentlig ikke noget der er svært, men det kan godt være udfordrende. Alle hjælper hinanden. Jeg kan virkelig godt lide at være her.

Tobias 16

Bare gør det.

Camp har helt klart givet mig modet til at prøve nye ting og i det hele taget med at finde ud af hvad jeg har lyst til og hvordan jeg får det prioriteret. Jeg havde ikke rigtig lyst, men jeg er virkelig glad for at jeg tog afsted og jeg har fået en masse nye venner.

Victor, 15 år

Føler mig gladere

Min største bekymring var om jeg var for gammel, men alle på holdet var samme alder. Det var virkelig en befrielse af finde et fælleskab hvor alle støtter hinanden og programmet har gjort mig meget mere rolig i forhold til min fremtid. Allerførst skal jeg lige afsted på sabbatår sammen med to af de andre piger fra teamet...når jeg altså lige har fået huen på 😃 Jeg er motiveret og glad på en måde jeg ikke har været længe.

Emely 18 år

Explorer Camps 2024

Team True North

Vi har coachet ledere i erhvervslivet i mere end 30 år, samlet de bedste erfaringer og skabt et unikt program til unge med enkle, effektive strategier. Vores dygtige team vil coache og udfordre dig, så du tager fra campen med mere klarhed, mere glæde og med gåpåmod til at handle på det, der er vigtigt for dig.

Kom med

Explorer er fantastisk - uanset hvad du gerne vil have ud af ugen får du mere ♥️

Du kan glæde dig til et super program leveret af vores dygtige team og til masser af sjov, hygge, udfordringer & nye venskaber.

Vi glæder os til at se dig igen!

Tilmeld og se datoer her