Teamleder på Camp True North

Har du lyst til at skabe positive forandringer for unge? Så har du nu chancen for at blive en del af et unikt netværk - og Danmarks førende indenfor personlig udvikling for unge. Hos os bliver du trænet i at lede andre (og dig selv) gennem både teori og praksis. Du vil få fri adgang til interne uddannelser/kurser - og et kompetent netværk der gør en meningsfuld forskel.

Gør en forskel

En af “hemmelighederne” bag Camp True North er vores dygtige og engagerede team. Den typiske teamleder er dynamisk, besidder den rette faglige tyngde og har humor, empati og udholdenhed. Du skal brænde for at skabe meningsfulde og positive forandringer for unge og det kræver, at du er en god rollemodel. Vores camps leveres i et 5-dages set up, med masser af intensitet og en god blanding af aktiviteter, teambuilding, udfordringer, musik, refleksion - og coaching. Du bliver en del af et stærkt team, hvor empati, kommunikation, vedholdenhed - og professionalisme er højt prioriteret.

Hvem er du?

Profil 1) Du er formentlig mellem 20-25 år og har lyst til at lære, udvikle dig samt gøre en positiv forskel for unge. Du er selv med på beatet, ved hvad der rører sig i unge i dag, og du kan hurtigt skabe meningsfulde relationer med camp-deltagerne. Du har enten relevant faglig erfaring via studie, arbejde eller frivillighed - eller du har en naturlig nysgerrighed på at bringe det bedste frem i dine medmennesker og en lyst til at prøve dig selv af i et professionelt team.

Profil 2) Du er formentlig lidt ældre (25+). Du har i større grad relevant faglig erfaring ift. at arbejde med unge eller mennesker generelt. Enten gennem afsluttet studie, flere års arbejde eller lignende. Du er et sted i dit eget liv, hvor du har solidt overskud at dele ud af. Trods egne erfaringer, er du stadig nysgerrig på ny viden, læring og er motiveret til kontinuerligt at blive bedre fagligt og professionelt. Måske brænder du for at træde ind i én af vores mere specialiserede roller på campen f.x som camp coach eller som underviser? Der vil “vejen ind” være at afprøve match som teamleder.

Ansøgningsprocessen

1) Ansøgninger modtages løbende.
2) De bedste ansøgninger inviteres til interview (per telefon eller fysisk på vores kontor i Hørsholm).
3) Er der et godt match (personligt/fagligt) vil vi finde datoen for din første camp inkl. stafftræning i weekenden op til camp, du vil få tilsendt en kontrakt og vi anmoder om børne/straffeattest.
4) Efter din første camp evaluerer vi sammen. ift. fremtidige camps. Du vil på din første camp – udover gennemgået stafftræning – også have støtte fra vores undervisere, coaches og erfarne teamledere.

Ansøg som Teamleder

En ansøgning som teamleder består af følgende:

1) En video på max 3 minutter, som uploades sammen med ansøgningen. Den skal indeholde:
- en præsentation af dig, og hvad du laver lige nu
- dit kendskab til Camp True North
- hvorfor du gerne vil arbejde hos os
- noget sjovt, interessant eller skørt om dig

Send ansøgning til Cathrine på CML@TrueNorth.dk