True Norths

Aspirantforløb

Vi har lukket for ansøgninger til uge 42

Et eksklusivt forløb for dedikerede unge

Hvad er Aspirantforløbet?

Vi kører første pilotprojekt i uge 42 - kun få pladser.

Aspirantforløbet er for dig, som har lyst til at fortsætte udviklingsrejsen i True North regi og søger en dybere forståelse af de metoder og teorier, som vi anvender. Aspirantforløbet kræver, at du har gennemført de 3 niveauer af Camp True North og har solid erfaring med konceptet. Forløbet er skræddersyet til dedikerede unge med stærk motivation for at dykke endnu dybere ind i den verden, som True North tilbyder. Under forløbet vil de unge kunne dygtiggøre sig - og transformere deres individuelle læring i et aktionslæringsforløb med supervision og mulighed for at omsætte deres viden til positive forandringer for sig selv og andre.

Programmet

Programmet afvikles som en “camp i campen”. Første modul sammen med Basecamp. Aspiranterne vil her få mulighed for at gennemgå læringsprocessen på et helt nyt niveau - guidet af vores dygtigste teamledere og med særligt modul og personlig coaching eksklusivt faciliteret af vores seniorteam. I uge 42 vil både Nicolai Moltke-Leth, Henrik Højstrøm og Cathrine Moltke-Leth ekstraordinært være til rådighed og dele erfaringer. Som deltager på programmet vil man udover forstærkning og individuel coaching få hands-on erfaring gennem små opgaver, der sætter ens nye færdigheder på prøve.

Lyder det ikke spændende?

Kom med

Aspirantforløbet er for dig, som er ambitiøs med din egen udvikling, motiveret for at lære endnu mere - og et sted i dit liv, hvor du har overskud til også at bidrage til andres udvikling.

Pladserne besættes i takt med, at vi modtager ansøgninger og udvælger de mest relevante. Der er desværre ikke plads til alle i denne omgang. 

Hvis du vil i betragtning, så følg link til ansøgningsproceduren. Vi vil glæde os til at høre fra dig 😃

>> Send din ansøgning her <<

⏰ Uge 42, d. 16 - 20. oktober 2023

🏕️ Rungsted Gymnasium 

💲 Ekstraordinær introduktionspris på 5.200 kr.