True North: Circles

For dig der har været igennem True Norths programmer,
og gerne vil fortsætte din udvikling.

True North: Circles

De fleste af jer ved, at der opstår en særlig magi på camp. Nære venskaber, glæde, frihed til at være sig selv. Rummet kan næsten føles mættet af optimisme og handlekraft.

Samtidig lever vi i en verden med mange krav, som stjæler vores overskud og kan komme til at skubbe os ud af kurs.  Måske er det derfor der kan opstå et kæmpe savn efter camp. Både efter autentiske dele af os selv, vi lige har fået skabt kontakt til - og efter de støttende relationer der er på True North.

Derfor har vi skabt Circles.

Circles er et stærkt netværk der støtter dig i at nå dine mål og sikre dig at de skridt du tager, er i overensstemmelse med dine værdier og med dit mentale overskud. Circles er en støtte i dine mål, samt inspiration, sparring og netværk blandt ligesindede, der ligesom dig har arbejdet med værdier og personlig udvikling, gennem True Norths programmer.

Programmet

Du bliver i placeret i et team (en Circle), med en coach og ca 12 andre der vil fortsætte TN rejsen på dybere og mere regelmæssigt basis. Cirklerne tilbyder en unik mulighed for at tappe ind i True North energien og dyrke autentiske forbindelser med jævnaldrende. Vi vil tage forskellige emner op og I bliver inviteret til at dele spørgsmål, indsigter og udfordringer med hinanden.

Circles bliver sammensat af campere der har en lignende True North erfaring. Eksempelvis vil Apex deltagere blive sat sammen med andre Apex deltagere. Navigators med Navigators. Explorers med Explorers.

Hvis du kan mærke at Circles “kalder” på dig- så slå til nu. Vi ved allerede at efterspørgsel er stor og at der i første omgang kun vil blive begrænset mulighed.

Kom med

Programmet er for dig der er over 16 år, og som minimum har gennemført både Basecamp og Explorer, og er motiveret for at blive ved med at arbejde på, at din personlige kompasnål er rettet mod dit sande nord.

Tilmeld dig interesselisten herunder og vær blandt de første der bliver tilbudt plads på det nye program.

Pris og tilmelding annonceres henover sommeren. Det første hold starter i efteråret 2024.