Studentermedhjælper

True North søger studentermedhjælper til content, strategi og produktion.

Hos True North søger vi lige nu en studentermedhjælper til kommunikations- og marketingopgaver. Så hvis du…:

 • …kan skrive tekster, der fanger og får folk til at ville høre mere.
 • …er skarp til at se kreative vinkler på tekstskrivning til f.eks. hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier.
 • …kan indgå stærkt i en mindre organisation i vækst, hvor du får rig mulighed for at bidrage.
 • …ønsker at forbedre dine kommunikations- og marketingkundskaber.
 • …har hjertet på det rette sted og vil arbejde i en virksomhed, der skaber en reel forandring for unge mennesker socialt og professionelt.

Så har vi måske det perfekte studiejob til dig.

Hjælp os med at udvikle og eksekvere vores content strategi

Som studentermedhjælper hos True North vil du spille en central rolle i udviklingen og eksekveringen af vores content strategi. Du får både mulighed for at deltage i at lægge en kommunikationsstrategi for det content, vi sender ud, og for at eksekvere på selvsamme strategi. Dine primære opgaver vil inkludere:

 • Artikelskrivning til hjemmesidens blog, der viser, hvad True North står for, og hvad vi tilbyder.
 • Udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve og kampagner, der fanger og fastholder læserens interesse.
 • Kreativ tekstforfatning til sociale medier for at engagere eksisterende følgere og tiltrække nye følgere.
 • At skrive SEO-optimerede tekster til vores hjemmeside for at forbedre vores online synlighed.
 • Samarbejde med marketingteamet om udvikling af content strategier, der understøtter vores vækstmål.

Udvikl dig selv i unik organisation

True North er danmarks førende udbyder af programmer i personlig udvikling for unge - både teenagere og unge på arbejdsmarkedet. Vi vægter optimisme, vedholdenhed, integritet og ejerskab højt og forsøger at leve op til det i alt, vi laver. 

Vi er en mindre arbejdsplads med 5 fuldtidsansatte, der alle sætter stor pris på at være en del af en arbejdsplads med plads til sjov og god stemning. Kreativitet og nytænkning er kærkomne egenskaber hos enhver, der arbejder hos os - både fordi vi er en mindre organisation og fordi vi værdsætter evnen til at tænke ud af boksen.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores hele teamet i udviklingen og eksekveringen af vores kommunikationsstrategi. Du får derfor også rig mulighed for at udvikle dine kompetencer herfor og masser af relevant erfaring.

Dine arbejdstider vil være 15-20 timer om ugen. Vi er naturligvis fleksible med at få det til at passe med dit studie, og der vil af og til være mulighed for hjemmearbejde.

Hvem er du?

Du kan allerede sætte kryds ved punkterne i starten af jobopslaget. Derudover kan du sige ja til følgende:

 • Du studerer kommunikation, marketing, journalistik eller lignende.
 • Du har en stærk skriftlig formidlingsevne og kan skrive inspirerende, motiverende tekster, der taler til både unge, deres forældre og arbejdsgivere.
 • Du er god til både at have overblikket over de store linjer samtidig med, at du kan tegne de fine streger i form af reel tekstforfatning. 
 • Du er kreativ, selvstændig og god til at arbejde i et team.
 • Du har måske allerede erfaring med SEO, tekstforfatning, marketing eller lignende, men det er ikke et krav – så længe du er lærenem og udviklingsparat.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til nhm@truenorth.dk. Fortæl os gerne, hvis du allerede kender til True North! Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til Projektleder Nicolaj Meyerheim på +45 28 57 11 10. Ansøgningsfristen er d. 10/03. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat. 


Om True North:

True North er en førende udbyder af programmer inden for udvikling af personligt lederskab hos unge og folk på arbejdsmarkedet. Vi fokuserer på at udfolde alles potentiale give strategier og værktøjer til personlig vækst og udvikling. Vi kombinerer engagerende aktiviteter og faciliteret undervisning og skaber læring i et trygt, sjovt og inspirerende miljø. Der har været over 40.000 teenagere gennem vores camp-programmer. Derudover arbejder vi sammen med virksomheder som LEGO, CPH Lufthavn, Tivoli og Matas, hvor vi laver camps og workshops for deres ansatte. Vores team består af Danmarks bedste facilitatorer og 150 engagerede freelancere, alle trænet til perfektion for at levere en uforglemmelig oplevelse. Vi søger nu en passioneret og kreativ studentermedhjælper til at forstærke vores kommunikationsteam.